«PRINT-I-BUTIKK-FORHANDLER»

Å bli en “print-i-butikk-forhandler" betyr at butikken har tilgang på alle oppskriftene til Havrebarna i et helt år. Dette inkluderer også eventuelle nye oppskrifter som blir utgitt i løpet av året. Avtalen løper fra den 1. i måneden og i 12 måneder for kr 2800 (eks. mva) per år. Avtalen fornyes automatisk hvert år frem til oppsigelse. Oppsigelse av avtalen må leveres skriftlig til post@havrebarna.no senest 1 måned før avtalen fornyes. 

Med en “print-i-butikk”-avtale står butikken fritt til å printe ut og selge så mange oppskrifter som ønskelig. Vi sender ut en perm med informasjon om våre oppskrifter, som butikken beholder så lenge de har en løpende avtale. Permen oppdateres ved utgivelse av nye oppskrifter ved at butikken får tilsendt pdf på e-post. Dersom ikke butikken har tilgang på fargeskriver kan vi være behjelpelige med å sende per post. 

Retningslinjer til bruk:

  • Prisene på oppskriftene må samsvare med de ordinære prisene Havrebarna har i nettbutikken. 

  • Det skal fremgå av kvitteringen at kunden har betalt for oppskriften. Oppskriften kan for eksempel IKKE legges ved gratis i garnpakker.

  • Butikken kan kun selge fysiske oppskrifter som er printet ut i butikken. Oppskrifter kan IKKE sendes ut via mail. Alle kunder som ønsker et digitalt produkt skal henvises til Havrebarnas salgssider (www.havrebarna.no). 

Om du har spørsmål eller ønsker en annen løsning ta gjerne kontakt med oss!

For å tegne denne avtalen; send en e-post til post@havrebarna.no